Τρόποι αποστολής

  • Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα από εταιρία courier με χρόνο παράδοσης 1-5 εργάσιμες μέρες.
  • Για βάρος έως 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 3,50€ και για κάθε παραπάνω κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση +1€.
  • Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή υπάρχει επιπρόσθετο κόστος 2€.
  • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας αποσταλεί email με τον αριθμό voucher της εταιρίας courier για να ελέγχετε τη θέση του δέματος σε πραγματικό χρόνο. (Παρακαλούμε να ελέγξετε και την λίστα με τα ανεπιθύμητα σε περίπτωση που δεν το παραλάβετε)
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Δευτέρα – Παρασκευή και έως τις 12:30 αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι υπόλοιπες την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στην περίπτωση αγοράς με την επιλογή “Κατάθεση σε τράπεζα” η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μετά την κατάθεση. Αν η κατάθεση του ποσού εξόφλησης της παραγγελίας σας δεν επιβεβαιωθεί σε τραπεζικό μας λογαριασμό εντός 5 εργάσιμων ημερών (από Δευτέρα έως Παρασκευή) η παραγγελία ακυρώνεται.
  • Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Eδέσσης 2 Σταυρούπολη, Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση δεν γίνεται στην διεύθυνση που μας έχει υποδείξει ο πελάτης αλλά στην πλησιέστερη διεύθυνση του συνεργάτη του δικτύου της μεταφορικής με την οποία συνεργαζόμαστε. Συνεπώς, ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του από την διεύθυνση που θα του υποδείξουμε η οποία θα είναι η πλησιέστερη δυνατή ανάλογα με τον ΤΚ που θα μας δώσει στην παραγγελία.