Επιστροφές – Αλλαγές προϊόντων

Οι επιστροφές γίνονται κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2310588093 ή στο 2310588095.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν με ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα. Έχετε το δικαίωμα να αντικαταστήσετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), το κουτί του, να μην είναι φορεμένο, πλυμένο ή σιδερωμένο, την απόδειξη παραγγελίας και το ειδικό έντυπο (ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ) συμπληρωμένο. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.

Η αντικατάσταση της παραγγελίας γίνεται με αποστολή του προϊόντος στην εταιρία, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ELTA COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ με χρέωση παραλήπτη. Μόλις επιστρέψει σε μας το προϊόν και ελεγχθεί θα σας αποσταλεί το νέο προϊόν αλλαγής.

*Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ θα πρέπει να επιστραφεί το προϊόν οπωσδήποτε με το απαραίτητο παραστατικό ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ με αιτιολογία προς επιστροφή είτε αφορά αλλαγή προϊόντος είτε αφορά επιστροφή χρημάτων. Καμία αλλαγή προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται δεκτή χωρίς το ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Το κόστος επιστροφής & επαναποστολής αξίας 7,80€ (μέχρι 2kg) βαραίνει τον πελάτη και εξοφλείται με την παραλαβή του νέου είδους. Για επιστροφές χρημάτων το κόστος που βαραίνει τον πελάτη είναι 3,90€ και αφαιρείται από το ποσό επιστροφής.

*Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από εμάς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και μόνο με ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.
Για επιστροφές που δεν έχουμε ενημερωθεί ή που έχουν αποσταλεί με διαφορετικό τρόπο από τα ΕΛΤΑ Courier ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Εσώρουχα, ισοθερμικά εσώρουχα, κάλτσες, μάσκες προστασίας προσώπου και αναπνοής δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής, είδη που βρίσκονται σε σφραγισμένη συσκευασία που έχει ανοιχτεί και είδη που έχουν υποστεί επεξεργασία π.χ. ένδυση με τυπώματα/κεντήματα, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

Υπαναχώρηση

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ θα πρέπει να επιστραφεί το προϊόν οπωσδήποτε με το απαραίτητο παραστατικό ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ με αιτιολογία προς επιστροφή, συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο (ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ) με τα στοιχεία του IBAN και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού. Η επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται δεκτή χωρίς το ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων υποχρεούστε να μας ενημερώσετε για το λόγο υπαναχώρησης στο ειδικό έντυπο επιστροφής (ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ) και να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας στο τηλ. 2310 588093, 2310 588095. Τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται ο αποστολέας. Δεν υπάρχει χρέωση για τις παρακάτω τράπεζες ΑLPHA BANK, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, EUROBANK.

*Δεν φέρουμε καμία ευθύνη στην περίπτωση απώλειας δέματος κατά την επιστροφή και πριν την παραλαβή από εμάς.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την ELTA COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ για την επιστροφή σας.

*Η αξία των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων θα συμψηφίζεται με την αξία των εμπορευμάτων προς αντικατάσταση. Κάθε επιπλέον χρέωση συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής/αντικαταβολής θα καταβάλλεται στον υπάλληλο της COURIER.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτές τις επιστροφές που δεν συμμορφώνονται με τη Γενική πολιτική επιστροφών και να αρνηθούμε να επιστρέψουμε το αρχικά καταβληθέν ποσό αγοράς ως αποζημίωση.

Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντων

Μαγριώτης Γεώργιος – ILMONDO
Eδέσσης 2, Τ.Κ. 56430
Τηλ: 2310 588093
Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης